fredag 23 december 2011

Till topplistan september & oktober

I september var det dags för bokmässa och jag införskaffade en hel del nya böcker. Många har jag inte läst än men en del slukades direkt. De böcker som går in på topplistan från september är Day by Day Armageddon av J.L. Bourne och How to be a woman av Caitlin Moran. Förmodligen även Jonas Karlssons Spelreglerna.

I oktober blev det också rätt så mycket läst och till topplistan kvalificerar sig självklart Day by day armageddon: Beyond exile av J.L. Bourne. Även Verklighetsprojektet av Isabella Nilsson gillade jag jättemycket precis som Antiloper av Esther Roxberg och Tretton skäl varför av Jay Asher. Fina, fina böcker!Skickat från min iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...