torsdag 8 december 2011

Grattis på ettårsdagen, Pocketlover!

Idag är det ett år sedan jag startade den här bloggen. Aldrig hade jag kunnat ana att den skulle bli en sån stor del av mitt liv. Det här året har varit fantastiskt kul och jag har fått så mycket i gengäld av bloggandet. Fina kommentarer, härliga utmaningar och böcker böcker böcker! Jag har fått äran att vara Bloggambassadör för Bokmässan det kommande  året vilket för mig är stort. Jättestort. Jag har kommit igång med mitt eget skrivande som jag har velat så länge. Och jag har läst så många bra böcker. Jag tackar för att ni läser här och jag kommer att fortsätta bokblogga. Så länge jag läser.

En sista tävling då så här på självaste födelsedagen. Det är ett av mina absoluta favoritförlag, GillaBöcker, som skickat hit ett gäng böcker. Priserna är Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper, Jag reser ensam av Tore Renberg och Brev från en bruten horisont av Calle Brunell. Lämna bara en grattiskommentar så är du med. Skriv också vilken av böckerna du helst vill läsa. Tävlingen avslutas 18.00 och vinnarna meddelas här i inlägget.

Tävlingen är avgjord. Martin vinner Brunell, Anna får Tropper och Christian H får bekanta sig med Renberg. Grattis!
I paketet låg även en fjärde bok men den tog jag som födelsedagspresent till mig själv. Det är jag väl värd!

18 kommentarer:

 1. Hejsan Therese!

  Jag hoppas på att vinna Brev från en bruten horisont! Det skulle göra min dag!

  /Martin

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen bloggen! Hipp hipp hurra!

  Jag började följa dig för ett par månader sedan bara, och har varit inne och spanat efter nya inlägg varje dag sedan dess. Jag gillar utmaningarna och dina tips på böcker du läst, eftersom ofta är det böcker jag själv vill läsa.

  Tycker att det var otroligt bra böcker i sista tävlingen. Har velat läsa både "jag reser ensam" och "sju jävligt långa dagar", men om jag bara skulle läsa en av dem skulle det nog vara "sju jävligt långa dagar" för den har jag hört så mycket bra om!

  Ha en härlig födelsedag bloggen ;)

  / Maria

  SvaraRadera
 3. Jag vill framföra mina innerliga gratulationer till 1-åringen! Det spelar ingen roll vilken av böckerna som skulle hamna i en eventuell vinst. Jag förlitar mig på ditt synnerligen goda omdöme!
  / Christian H

  SvaraRadera
 4. Grattis! Bloggen har varit inspirerande och rolig. Fortsätt i samma stil!

  Jag älskar också GillaBöcker och skulle gärna vilja ha Jag reser ensam av Tore Renberg

  SvaraRadera
 5. GRATTIS! Jag är inte med och tävlar om något mer eftersom jag kommer få "Glashuset"... (: Men GRATTIS igen! ;)

  SvaraRadera
 6. Grattis på ettårsdagen! Fortsätt blogga! Jag skulle gärna läsa "Sju jävligt långa dagar". Jennifer S

  SvaraRadera
 7. Grattis på ettårsdagen! Jag har inte följt din blogg så jätte länge men har snabbt blivit en favorit och jag har hittat många fina boktips här hos dig och jag ser fram emot många många mångla fler! =) Tack för det!

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna boken "sju jävligt långa dagar", den står högt upp på min julklappslista men jag vet redan nu att jag förmodligen inte kommer att få en endaste bok i julklapp detta året, så en vinst skulle verkligen göra min dag! =)

  SvaraRadera
 8. Grattis som ...
  Är nyfiken på titeln "Sju djävligt långa dagar" om det skulle falla sig så att man gick och vann :-)

  SvaraRadera
 9. Grattis!

  Jag vill läsa Sju jävligt långa dagar.

  SvaraRadera
 10. Hej och grattis!

  Jag har inte läst någon av böckerna så om jag vinner kan jag ta vilken som helst, de är säkert bra allihop....

  hälsningar violen

  SvaraRadera
 11. Skål o ett STORT Grattis för Ditt gedigna, fantastiska arbete!
  Jag skulle önska att jag vann boken Jag reser ensam.
  Vänligen
  Monika.
  sannboken@gmail.com

  SvaraRadera
 12. GRATTIS finaste Pocketlover :) Det är alldeles fantastiskt fint att ha dig här i bokbloggsvärlden! Och tack för alla fina tävlingar du håller.
  Kan ju inte heller låta bli att vara med i utlottningen i och med att jag har en sverigeadress också så jag väljer Tropper.

  Ha en fin födelsedag!

  SvaraRadera
 13. Grattis på den stora bloggfirardagen!

  Jag har läst Sju jävligt långa dagar så jag är väldigt gärna med och tävlar om de två andra.

  Jag gillar formatet på Gilla-böckerna. Snyggt!

  Spännande att du själv skriver. Får man fråga på vad? Är det en framtida bok, noveller eller poesi?

  Kanske en Zombie-apokalyps-serie som blir superberömd och älskad av många! Hoppas!

  Kram Petronella

  SvaraRadera
 14. Grattis på födelsedagen kära bokbloggsambassadörskollega. Jag skulle bli glad för vilken som av böckerna.

  SvaraRadera
 15. STORT grattis på födelsedagen!! Hoppas den har varit helt underbar. Om jag vinner hade Tropper inte suttit helt fel =)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...