onsdag 7 december 2011

Födelsedagstävling 5

Det här är nog min favorit utav alla tävlingar under de här dagarna. Apart förlag har skickat ett ex av The Walking Dead Vol 1 - Tills Döden Skiljer Oss Åt. De vill, precis som jag, sprida zombies likt pesten bland er! Många av er har nog vid det här laget sett tv-serien och serien i pappersform är minst lika bra, om inte bättre! De skiljer sig åt ganska mycket, man får nästan se det som två olika serier. För att vinna albumet vill jag att du i en kommentar svarar på frågan: Vilket yrke har Rick i serien?

Först med rätt svar vinner!

Grattis till Mattias och en eloge för det rekordsnabba svaret!

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...