måndag 26 december 2011

Boktolva 2012

Nu är det ju hög tid (extremt hög tid) att skriva listor och fila på utmaningar inför nästa år. Jag kommer att göra som Enligt O och lista tolv författare som jag vill läsa nästa år, men som jag hittills inte läst. De här tolv författarna vill jag läsa det kommande året:

 • Audrey Niffenegger
 • Helen Fitzgerald
 • Tana French
 • Max Brooks
 • Lev Grossman
 • Mons Kallentoft
 • Johan Theorin
 • Stephen King
 • Johathan Franzen
 • Dawn French
 • Liv Strömquist
 • Dean Koontz

Jag håller också på att filar på ett par bubblare - återkommer med dem! Vilka författare vill du läsa nästa år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...