söndag 27 november 2011

Men vi knullar ju ändå inte av Ann Söderlund

Jag gillar Ann Söderlund och jag gillar Men vi knullar ju ändå inte. Jag skrattar högt flera gånger och igenkänningsfaktorn slår ofta i taket. Den handlar om henne själv och hennes upplevelser men den kunde likväl handla om mig och min familj, mina barn, mina kompisar etc. Den är rappt skriven och ett snabbt läs. På ett positivt sätt. Jag låste in mig i badrummet, tappade upp ett skumbad och ett glas vin och läste boken på en halvtimme. Åh gudars vilken halvtimme! Men sen var jag tvungen att gå upp, ut i verkliga livet och på samma gång in i Söderlunds bok. Men efter att ha läst den lovade jag mig själv att tänka att det kanske inte är så viktigt med kliniskt rena hörn i vardagsrummet*, hårfria duschsilar*, strykt tvätt*. Istället satte jag mig i soffan med mina två små fina och kollade på Rio och käkade godis. Fint!


Titel: Men vi knullar ju ändå inte
Författare: Ann Söderlund
Språk: Svenska
Sidor: 208
Genre: Bio+
Utgivningsår: 2011
Förlag: Pocketförlaget
Format: Pocket
ISBN: 978-91-86369-58-3
*Nu ljög jag. Här hemma har vi allt annat än rena hörn, duschsilar utan hår och strykt tvätt. Men vi har mycket kärlek!

1 kommentar:

  1. Har hört från flera att den är just så som du beskriver den! :-)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...