söndag 27 november 2011

Bokbloggsjerka 25-28/11

Veckans bokloggsjerka hos ALKB handlar om julklappar. Eller mer precist: Vilka bokrelaterade julklappar vill du se under granen i år?

Vad önskar jag mig då i julklapp när det kommer till böcker? Jag önskar mig faktiskt inte så många specifika böcker förutom Jamie Olivers 30 minute meals, The Walking Dead 3 (på engelska), Alden Bells The Reapers are the Angels och Lili St. Crow Strange Angels. Men mest önskar jag nog mig presentkort på Adlibris, Bokus och The Book Depository.


Det här inlägget är, förutom en del av bokbloggjerkan, även en direkt uppmaning till min äkta make.

2 kommentarer:

  1. Jamie Olivers 30-minutersmiddagar har jag kollat på lite. Såg några avsnitt på TV också och insåg att för mig tar det nog betydligt längre tid än 30 minuter att fixa allt, men gott verkar det vara :)

    SvaraRadera
  2. Behändigt med önskelistor på bloggen! Så kan den som vill plocka åt sig (dej) tips. Det var också min tanke med mitt inlägg...

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...