Men tänk om man missar nåt?

november 10, 2011

Jag är nog lite av en sån där som vill vara med på allt, höra allt - inte missa nåt... Så därför  sitter jag nu klistrad varje hel timma på The Book Depository - redo att ta del av deras superjättebratjugofyratimmarserbjudandebonanza. Än har det inte blivit nåt klick men jag hoppas det blir det innan det är dags för sängen. Om inte annat så har jag två andra godbitar redan nedstoppade i kundkorgen: Beastly av Alex Finn (boktips från elev) och Triumph of the Walking Dead av James Lowder. Bra skit. Hoppas jag.

You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Jag tror du kommer att finna Triumph of the Walkinng Dead intressant!

    SvaraRadera
  2. Bestly är en rolig och ganska bra omarbetning av skönheten och odjuret. Lite enkel men så är det en ungdomsbok. Jag tycker den var ganska bra.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)