torsdag 3 november 2011

Klickfingret - del femhundraelva...

Sitter i valet och kvalet om maken ska få det gamla vanliga på fars dag (kalsonger, strumpor etc.) eller om jag ska slå till på en bok? Så i min varukorg på Adlibris finns nu boken om Zlatan och Jamie Olivers trettiominutersmat. Bland många andra - när man beställer måste man ju fylla ut paketet ju... Som med till exempel Kings of the Dead, Jag vill bara att du gillar mig och Yarden.

Anyhow.
Nu var det ju helt enkelt så att jag skulle be om boktips till min man. Eller ja till vilken man som helst. Vad rekommenderar ni?

2 kommentarer:

  1. Zlatan blir det i alla fall till sambon, fast i julklapp då. Om man överhuvudtaget gillar fotboll så tror jag att det är en bra present.

    SvaraRadera
  2. Oj vad svårt. Min man läser ungefär samma typ av böcker som jag. Hans favoritbok är Boktjuven. Det han läser som inte jag gjort är Ken Follets Svärdet och Spiran. Och så läser han fantasy, t.ex. Star Wars böcker...
    Du har en award inne hos mig!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...