Glitter i brevlådan!

november 08, 2011

Idag när jag kom hem från en ganska tuff dag fullproppad med lektioner, utvecklingssamtal (både med mina elever och för min äldsta dotters räkning), rättning och planering fann jag helt otippat ett brunt paket med vita snören i brevlådan. Nu har jag lärt mig känna igen mina favoriter och visst var det en bok från de fina tjejerna på Gilla Böcker! I paketet låg en glittrig bok med titeln Mirakel skriven av Renate Nedregård. Den åker högst upp på läslistan och kommer att läsas så fort jag har läst ut Baby Jane. Fint! Tack!You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Den där låter mycket intressant, ser fram emot recension!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)