fredag 14 oktober 2011

Min bänkbok


Mina ettor (tre kursgrupper) har i engelska 5 skaffat sig en var sin gammal, hederlig bänkbok. De har fått välja fritt men jag har hand om böckerna åt dem. Och många fina val hittar vi bland elevernas bänkböcker - World War Z, The Hunger Games, Metro 2033 bland många andra. I tre fina LBS-tygkassar bär jag böckerna till och från klassrummen som en del av mitt korståg för att få ungdomarna att läsa mer. Elevboklubben och bloggböcker är andra saker jag jobbar med. Men nu till bänkboken. När eleverna läser sina, minst 30 min i veckan, så passar jag också på att läsa. Min aktuella bänkbok nu är Dead until dark av Charlaine Harris. Jag är ju TB-frälst sen tv-serien började sändas men böckerna har jag inte läst. Än. Men efter att jag klickat hem bok 6 och 7 från Bokus för 19 kr/st så kände jag att det var dags. Och jag gillar den!

2 kommentarer:

  1. åhh härligt! jag har böckerna 1-5 men har bara läst 1-2. Hur lyckades du hitta så billiga?

    SvaraRadera
  2. De finns i Erbjudanden > Lagerrensning > engelska böcker

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...