måndag 17 oktober 2011

Men jag vill ju läsa nåt annat ju!

På onsdag har vi bokklubb och jag tragglar mig igenom En mot hundra av Jay Dobyns.  Men det finns ju så mycket annat i bokhyllan som jag ännu hellre vill läsa. Som till exempel Rot and Ruin, Repetitionen, The Fall, Graceling och World War Zombie.

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Vet hur du känner. Kände ju precis så med Tre på tre-böckerna.men nu har jag äntligen läst ut sista boken. Den andra var bättre än den första och den tredje var bättre än den andra. Så det blev bra till slut ändå. Var ju inte alls sugen på att läsa efter den första "Svinhugg". Kramar och tack för utmaningen. Sådana behövs :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...