lördag 8 oktober 2011

King-uppladdning


Idag var jag på Amnesty och laddade upp med lite Stephen King-litt. Det snackas ju King åt höger och vänster, hos bland andra Dark Places och Fiktiviteter. Den senare kommer ha bokcirkel-online med Bibliotekstjuven som finns i Mardrömmar del 2. Jag fick bara fatt i Mardrömmar del 1. Det hjälper ju inte men ett bra läs kan det kanske bli. 20 spänn för alla tre - som hittat!

3 kommentarer:

 1. Perfekt ju! Jag hittade Carrie till en kurs jag läser. Älska loppisar!

  SvaraRadera
 2. Mardrömmar 1 är bäst, så det är lugnt :)

  (Och har du inte läst Cujo än ska du undvika Solhunden i Mardrömmar 2 som pesten, för King spoilar hela Cujos slut där. Grymt irriterande.)

  SvaraRadera
 3. Bokmalande: Tack för tipset! Har inte läst Cujo än så det var ju bra info. Det är lite som Ajvide Lindqvist också - i Pappersväggar finns en epilog till Hanteringen av odöda som kan spoila lite...

  Ps. Har nu fått tag på tvåan också!

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...