lördag 15 oktober 2011

Hello cupcake!

Jag fick till min stora förtjusning ett recex av Leila Lindholms nya bakbok Hello cupcake! och vad passar då bättre än att ha baklördag med tjejerna. Det finns ju så mycket gott i boken och bilderna är ju to die for. Vi valde tillslut en mix av två recept och bakade Whoopie Pies med chokladsmak och hallonfyllning. De blev underbart goda! Så goda att Miranda ringde och bjöd in mormor på fika!

Leila är en av mina förebilder. En stark och framgångsrik ung kvinna som inspirerar på fler sätt än i köket. Kika gärna in på www.leila.se och inspireras ännu mer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...