tisdag 6 september 2011

Yay!

Igår kom mina fina MiniCards från MOO! De är så fina. Jag är supernöjd och de kom fram mycket tidigare än vad det var aviserat från början. Nu hoppas jag bara att det finns nån som vill swappa MiniCards? *blink blink*


4 kommentarer:

 1. Åh så fina! Mina är helt färdigplanerade och designade men kom på att det är bättre att vänta med beställningen tills jag kommer hem nästa sommar. Då kan vi byta :D

  SvaraRadera
 2. vad är minicards? Typ mini visitkort eller?

  Vaför ska man ha sånna?

  =) *nyfiken*

  SvaraRadera
 3. Japp! Det är visitkort fast i mindre format. Jag vill mest ha dem för att de är fina, roligt att ha visitkort till bloggen och för att byta med andra bokbloggare någon gång. Mest bokbloggsnörderi när det gäller mig själv fast skoj :)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...