lördag 10 september 2011

Svenska kulter av Anders Fager

Jag som är ett STORT John Ajvide Lindqvist fan blev lite besviken på Anders Fagers Svenska kulter. Jag tycker inte alls att den håller samma klass som den svenska skräckmästaren. Näe, det gör jag faktiskt inte. Den första novellen, Furierna från Borås, och den sista, Fröken Witts stora konstverk, håller hög klass men de övriga tilltalar mig inte riktigt. Den senare är mycket intressant! Jag tror att jag har gjort Svenska kulter en otjänst genom att ha läst så mycket JAL tidigare. Pappersväggar tycker jag mycket bättre om. Men de två noveller som jag verkligen gillar gör att jag ändå är ganska nyfiken på hans andra bok, Samlade svenska kulter. Får återkomma när jag läst den...Titel: Svenska kulter
Författare: Anders Fager
Språk: Svenska
Sidor: 229
Genre: Noveller, Skräck
Utgivningsår: 2010
Förlag: Månpocket
Format: Pocket
ISBN: 978-91-7001-840-4


2 kommentarer:

  1. Jag köpte också den här boken... Har läst några noveller hit och dit, men jag blir inte tagen, ibland bara äcklad eller förvirrad... John Ajvide Lindqvist är fortfarande av mkt hög klass, enligt mig. ;D (:

    SvaraRadera
  2. The subsequent time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my choice to learn, however I actually thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could repair in the event you werent too busy in search of attention.
    Do you know about Howard Deutch net worth? Visit Our Website CelebrityPing

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...