onsdag 21 september 2011

Puh...


JAAAA, då är vi äntligen där! Imorgon är det dags för bokmässan. Jag har lagd all planering whatsoever åt sidan. Mina två kollegor och jag får ta och planera på tåget upp imorgon bitti. Veckan har hittills varit extremt intensiv. Jag har hunnit med en brakförkylning, ett halvbrutet ringfinger, ett Viktväktarmöte, läst halva Bitterfittan, en föreläsning om "Hur man säger nej till sitt barn med gott samvete", ett föräldramöte på jobbet, haft visitkort- och bokbyte med Feuerzeug, jobbat in den planeringstid jag missade tors-fre förra veckan när jag vabbade, jobbat in den planeringstid jag missar tors-fre denna veckan, haft målsättningssamtal i fem klasser, fått två mystiska postavier som jag inte hunnit hämta ut, fått två fina recensionsex, packat två packningar till tjejernas helg hos farmor och farfar, packat min Londonväska, ringt ett föräldrasamtal, mailat otaliga föräldramail -  och vet ni?! Det känns som semester på Bokmässan imorgon!

Jag stupar snart i säng men imorgon är jag fit for fight igen och redo att ge er "min" bokmässa. Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...