Nytt från London!

september 26, 2011

Det jag inte köpte på bokmässan åtgärdade jag i London. Vi satte killarna i baren på Hotell Le Meridien och kilade rakt över gatan och in på Waterstone's Piccadilly och browsade länge och väl. Ut kom jag med den här blygsamma skörden: World War Z av Max Brooks och de två första The Walking Dead-albumen. Fint! Och på Urban Outfitters fick jag tag på den sötaste lilla läslampan. Nu kan inte maken klaga på att lampan är tänd halva nätterna för att jag läser...!

You Might Also Like

2 kommentar(er)

  1. Oh, Max Brooks? Jag såg lite om honom på "Skräckministeriet" när det gick på SVT. Han verkar mkt intressant... O lite rolig! (:

    SvaraRadera
  2. Vi satte killarna i baren på Hotell Le Meridien och kilade rakt över gatan och in på Waterstone's Piccadilly och browsade länge och väl. Ut kom jag med den här blygsamma skörden vi nu: World War Z av Max Brooks och de två första The Walking Dead-albumen

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)