måndag 26 september 2011

Nytt från London!

Det jag inte köpte på bokmässan åtgärdade jag i London. Vi satte killarna i baren på Hotell Le Meridien och kilade rakt över gatan och in på Waterstone's Piccadilly och browsade länge och väl. Ut kom jag med den här blygsamma skörden: World War Z av Max Brooks och de två första The Walking Dead-albumen. Fint! Och på Urban Outfitters fick jag tag på den sötaste lilla läslampan. Nu kan inte maken klaga på att lampan är tänd halva nätterna för att jag läser...!

2 kommentarer:

  1. Oh, Max Brooks? Jag såg lite om honom på "Skräckministeriet" när det gick på SVT. Han verkar mkt intressant... O lite rolig! (:

    SvaraRadera
  2. Vi satte killarna i baren på Hotell Le Meridien och kilade rakt över gatan och in på Waterstone's Piccadilly och browsade länge och väl. Ut kom jag med den här blygsamma skörden vi nu: World War Z av Max Brooks och de två första The Walking Dead-albumen

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...