Bokshopping i London. Tips önskas!

september 17, 2011

Jag har ju bott i London men mycket kan ändras på en sisådär tio år. När jag var i London för ett drygt år sedan så märkte jag till min fasa att Borders på Oxford Street klappat igen och den enda bokaffären jag kom i närheten av var en Waterstone´s (jag tror det var det) på ovan nämnda gata. Då reste jag förvisso med två personer som inte riktigt delar min bokmani så det fanns inte tid eller ork att leta efter fler boklådor. Nu reser jag med maken och han gör vad jag vill (det är min trettioårspresent så he´d better liksom...).

Jag efterlyser era bästa bokshoppa i London-tips! Give me give me give me!

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)