måndag 29 augusti 2011

Vilken härlig morgon!

Pigg och glad efter en helg i sommarstugan. En massa mys har vi haft med hela stora familjen - mamma, pappa, syrran och svåger. Och så vi. Vi har fiskat och trädgårdsjobbat och läst. Det sista gäller mig. Hela tre böcker har avverkats: Hoppas Åsa Anderberg Strollo, Den vita katten Holly Black och Vecka 36 Sofi Sarenbrant. Inlägg om dessa kommer.


Syrran, tjejerna och jag var på Dick Bruna/Miffy-utställning på Vandalorum. Den minimalistiska kaninen är populära här hemma och böckerna läses ofta. Barnen uppskattade inte riktigt de inramade trycken men Miffyhusen med böcker och filmvisning var desto mer populära. Mamman uppskattade dock Brunas bokomslag desto mer. Så himla fina. Är det nån som har några sådana böcker liggande och skräpar så hojta - jag köper gärna!


Till sist så vaknade jag till goda nyheter i mailkorgen. Jag har vunnit boken De vassa tändernas skog hos SwedishZombie. Äntligen! Jag är en trogen tävlande hos Jonny och nu till sist var det min tur att dra vinstlotten. Det ska även vara en utmaning på väg till mig också... Spännande! Jag vaktar brevlådan...1 kommentar:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...