fredag 19 augusti 2011

Ni glömmer väl inte TRE på TRE

Nu är det knappt två veckor kvar innan vi kör igång med TRE PÅ TRE-utmaningen. Jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska läsa. Det blir The Strain-trilogin av Guillermo del Toro & Chuck Hogan. Men det är lite gambling eftersom den tredje och sista delen släpps på engelska nu under hösten. Bok nummer ett står i hyllan och bok nummer två klickades hem igår!
Har ni andra bestämt er? 

Update 21/8
Nu är vi åtta stycken som är med i utmaningen. Kanonbra! Men några fler kan vi väl bli...

2 kommentarer:

  1. Alla tre böckerna står och väntar så snällt i bokhyllan. Det är snarare så att det är svårt att låta bli dem där de står.

    SvaraRadera
  2. Jag har bara den tredje kvar att införskaffa då den inte kommer ut förrän i mitten av oktober.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...