The Passage - delrapport 1

juli 29, 2011

Det går så segt. Så. Segt.
Jag har visserligen inte haft så mycket tid eller lugn och ro till läsning den senaste veckan men jag kan inte sluta tänka på hur lång den är. Jag har avverkat knappt 100 sidor på en vecka. Det är ju bara en tiondel. Det är så jag skäms. Och inte har den slagit sina klor i mig så ett sånt där "hallelujah reading moment" har uteblivit än så länge.

Men.
Den är så lång. Så. Lång. 

Jag måste varva med nåt lättsammare. I alla fall i längd. Just nu Mycket mer än så av Sarah Dessen.

You Might Also Like

1 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)