Att vara boknörd är livsfarligt!!!

juli 26, 2011

Är på semester i Stockholm och stod igår eftermiddag på Sf-bokhandeln med två finfina böcker i handen (Rot and ruin och The Walking Dead) och skulle precis gå till kassan. Då utrymmer de butiken och det närmsta kvarteret på grund av gasläcka. Oj vilket pådrag. Ambulanser, brandkår och poliser. Jag tyckte att det luktade konstigt när jag stod där i skräcksektionen... Och jag som ville handla ju...

Men jag gick inte lottlös hem. En efterlängtad Manhattanplånbok från Svenskt Tenn fick följa med hem bland mycket annat.

Oops! Inga bokköp, tänker ni? Nu blev ni oroliga va!

Jorå! På Pocketshop blev det Incubus av Carol Goodman och ett fint anteckningsblock. Och jag går nu och funderar på om jag ska öppna en Pocketshop i Halmstad - det hade vi behövt en!

You Might Also Like

3 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)