fredag 22 juli 2011

Och nästa läs blir...

... The Passage som fick tre röster. Efter den kommer jag läsa Jellicoe Road och Graceling som fick en röst var. Tack för er hjälp! Återkommer med mina tankar efter avslutat läs - dock kommer det nog ta ett tag eftersom The Passage är sååå  lång. Men det ska bli kul att sätta tänderna i den!


2 kommentarer:

  1. I bokhandeln häromdagen såg jag att den kommit ut på svenska, var lite sugen faktiskt! Ska bli kul att höra vad du tycker. Kram

    SvaraRadera
  2. The Passage är riktigt bra. Först 150 sidorna kunde jag inte slita mig, sen dippade det lite, för att sedan bli riktigt bra igen. Men det tar ju ett tag att läsa den. Ser fram emot de två uppföljarna. Trevlig läsning! :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...