Fixa festen!

juli 20, 2011

Jag fick hem Fixa festen från ICA Bokförlag förra veckan. Alldeles lagom till trettioårsfesten vi hade i lördags. Den är proppfull av härliga bilder, läskande recept och bra partytips. Jag är nu inne på att ha ett cocktailparty med mina girlfriends i höst - hela konceptet finns i den här boken liksom många andra. En mycket bra inspirationskälla till många olika sorters fester - kopiera ett tema rakt av eller inspireras av olika delar. Men för min del är det cocktailpartyt som lockar just nu!!!


- Posted using BlogPress from my iPad

You Might Also Like

0 kommentar(er)

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)