måndag 11 juli 2011

Blogga utan dator?!

Det har fortfarande inte blivit nån ny dator. Tyvärr. Så mitt bloggande är limiterat till en iPhone som inte hanterar Bloggerverktyget särskilt bra.Vilket innebär att uppdateringen på bloggen suger och att det jag läser nu inte alls överensstämmer med det som jag hävdar här till höger.

Sen har det inte funnits så mycket tid och ork för läsning. Tyvärr. Och min sommarläsningslista känns skittrist och jag vill bara beställa nya böcker.

Just nu är det iallafall Högre än alla himlar och Jag tror jag älskar dig som läses. Och intresset är svalt. Nej, jag vill hellre ge mig på Jellicoe Road, Glashuset och The Passage.

Ska till Gekås idag, där kan man alltid fynda några pocketar!1 kommentar:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...