torsdag 30 juni 2011

Bokkonsumera schysstare!

Jag läste både här och där om en för mig ny nätbokhandel. Men det här är ingen gammal vanlig cyberboklåda. Nej, Better World Books säljer nya och begagnade böcker fraktfritt till hela världen. De donerar pengar och stödjer många litterära projekt och är miljövänliga. Jag var bara tvungen att prova så det blev ett klick - Whitechapel Gods av S. M. Peters som jag blev tipsad om här. Efter lite mer kikande så blev det några tillägg i önskelistan  och eventuellt ett köp till. Jag gillar att köpa begagnat (även om jag gillar nytt än mer) och tanken på att någon läst boken på andra sidan jorden känns häftig. Full utvärdering kommer när leverans skett - international shipping tar 7-14 arbetsdagar så vi får la se när paketet dyker upp...


1 kommentar:

  1. Åh vad glad jag blir att så många gillar Better World Books!! Fast å andra sidan så är det svårt att inte älska dem. Sitter också och väntar på böcker här väldigt otåligt nu :)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...