söndag 29 maj 2011

De där tjocka, bruna paketen

Det är så roligt när jag får paket från Forma Books!  Då vet jag att det alltid är böcker jag gillar. Och jag som annars är en pocketlover tycker att det är underbart med de inbundna ungdomsböckerna som dimper ner. I fredags låg det en vi i brevlådan och jovisst det var ett paket med recensionsböcker från B.Wahlströms och Ponto Pocket. Eftersom jag var inne i ett läsflow tack vare de sista femtio sidorna i Sharp Objects så fullkomligt kastade jag mig över Sommaren jag blev vacker av Jenny Han. Den tog inte många timmar att läsa ut. Härnäst väntar änglalik läsning av Becca Fitzpatrick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...