BuggBlogspot

maj 11, 2011

Är det bara min blogspot som buggar? Den visar bara senaste inlägget på förstasidan. Och den publicerar inte tidsinställda inlägg. Gah! Jag har försökt på all sätt och vis att få ordning på den men inget funkar. Är det någon som kanske har en lösning på mitt lilla problem?

Update: Nu helt plötsligt visar den de två senaste...!?

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Min buggade också i torsdags. Hade skrivit ett inlägg och när jag skulle publicera det så loggades jag ut och kunde inte logga in igen : (

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)