fredag 20 maj 2011

Böcker böcker böcker

Jag är inne i en period där jag läser något mindre än vanligt men jag har ett enormt sug efter bokshopping. Mail från Adlibris med lockpriser som 3 pocket för 99 kronor gör mig galen och jag får sitta på händerna för att inte klicka hem.

Jag har iallafall (äntligen) läst ut Fågeln som vrider upp världen och börjat på Sharp Objects av Gillian Flynn. Näst på tur efter den blir det nog... Kanske Fallen ängel eller Psykopaten...

2 kommentarer:

  1. Känner samma sak. Hinner inte läsa lika mycket som vanligt och har inte samma lust heller, men däremot har jag en lång lista på böcker jag skulle vilja köpa hem fast jag fick ett stort paket hem förra månaden som jag inte hunnit läsa något ur ännu!

    SvaraRadera
  2. Jag klarar inte av att motstå såna där erbjudanden, så jag klickade hem 3 pocket fortare än kvickt... :-D

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...