fredag 15 april 2011

Påsklovsläsning

Ja, då var det äntligen påsklov - gud så skönt... Det hade inte kunnat komma lägligare - nationellt prov i svenska igår (den skrifliga delen) och Expo/Öppet hus på jobbet till klockan åtta. Jag fick hem ett fint paket från B. Wahlströms igår så jag fick göra en rockad av påsklovsläshögen och ändra mina prioriteringar. Så nu blir det Den 4:e parallellen av Kjetil Johnsen (Lasarusfenomenet del 1 av 4) och Mörkt liv - en dystopi av Kat Falls, för hela slanten! Och en massa annat bra i läsväg också! Typ Dark Places, The End of Mr. Y och lite Murakami (honom får vi inte glömma, det går segt när det gäller honom nu...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...