lördag 12 mars 2011

Olästa högar...

Har man ett bokshoppingproblem om man har såna här travar med olästa böcker? Eller är det normalt bokmalsbeteende? I vilket fall ska det bli mig en fröjd att plöja igenom dem. När läslusten återkommer det vill säga.

2 kommentarer:

  1. Det är likadant hemma hos mig, högar med olästa böcker som jag shoppat =) Jag tror det är bokmalsbeteende ... fast iofs vet jag att jag är smått beroende av att köpa nya böcker också, men det är ju bara så underbart att få hem nya läsäventyr som står och väntar på en i hyllan! =) Bl.a. Boktjuven står oläst hos mig också ...

    SvaraRadera
  2. Känner också igen det där. Är lite avis på er båda att ni har Boktjuven kvar att läsa, en fantastisk bok:)

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...