torsdag 3 februari 2011

[snart bokcirkeldags]

Och jag har läst ut Omegapunkten som är den aktuella cirkelboken. Jag tänker inte skriva nåt om den än men den gick sjukt snabbt att läsa. Två tredjedelar på bussen ner till Kristianstad igår och den sista tredjedelen på hemvägen. Så nästa onsdag är det dags för bokcirkel och tillhörande diskussion. Då är det också min tur att välja bok och efter att ha varit bombsäker på mitt val, till att vela lite för att sedan ändra mig helt. Men nu har jag bestämt mig och jag står fast vid mitt val. Jag kommer inte att avslöja mitt val än för jag vet att några av deltagarna smyger runt här ibland...

Vad läser ni i era bokcirklar därute?

1 kommentar:

  1. Vi läser Vindens skugga i vår bokcirkel. Nästa bokträff är den 3/3 å vad jag längtar till dess, ska bli kul att diskutera boken.

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...