onsdag 16 februari 2011

[day 11 - a book you hated]

Alltså, den här trettiodagarsutmaningen tar kål på mig. Jag känner mig helt tom inför nästan varje ny rubrik och så även idag... En bok jag hatade. Det är sällan jag hatar böcker. Kanske för att jag ofta safear och läser sånt jag nästan vet att jag kommer gilla. Även ett dåligt läs är ett läs, liksom. Men visst finns det böcker jag tycker mindre om. Några exempel på det är: Theodor Kallifatides - Ett nytt land utanför mitt fönster, Robert Lagerström - Freak. Boken om Freddie Wadling, Jeanette Winterson - Oranges are not the only fruit och Don DeLillo - Omegapunkten. Notera dock att de flesta böcker jag tycker sämre om är sådana som jag läst under lärarutbildningen. Det kan vara därför.

Här ser du A L L A inlägg i 30 days of books.

Update: Inte att förglömma Rädd att flyga som lätt sällar sig till denna kategori böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...