söndag 6 februari 2011

[day 01 – Best book you read last year]

Första dagen i 30 days of books blev fördröjt på grund av att kräksjukan knackade på i går kväll. Fy vad dåligt jag har mått... Men nog om det. Nu kan jag äntligen inta sittande position och därför göra inlägg dag 1 - Den bästa bok jag läste förra året. Och svaret på det måste bli Twilight-böckerna. Jag sögs in i en tonårsförälskelse av stora mått och kunde inte få nog. Det var också då jag lånade min första bok på biblioteket på måååånga år då sista delen i serien inte hade kommit ut i pocket än (och ni vet att jag undviker att köpa inbundet).

En bok som kommer tätt efter på andra plats är Lilla Stjärna av John Ajvide Lindqvist. En av hans bättre böcker och en sån där jag-kan-inte-sluta-läsa-förrän-den-är-slut bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...