lördag 3 januari 2015

Hej 2015

Nytt år, nya möjligheter!

Min dotters behandling fortskrider som förväntat, hon har bra provresultat och jag andas lite lite lättare nu även om det är långt kvar tills vi kan ropa hej. Hon är pigg och glad, njuter av att hänga med mamma och pappa på heltid och tar sjukhuslivet som det kommer. Tack för alla era kommentarer och små överraskningar som jag/vi fått på posten/mail! Det värmer <3

Jag hoppas att min läslust är på väg tillbaka och jag känner ett sug att blogga igen. Jag kommer göra ett tappert försök att knyta ihop TRE PÅ TRE-säcken men jag kan inte lova något. Jag vill sätta upp nya utmaningar och läsmål för 2015.

Som sagt, jag ska jobba mig tillbaka sakta men säkert och jag hoppas att det finns någon stackare som fortfarande vill hänga här.

Kram på er!

9 kommentarer:

 1. Så otroligt skönt att höra att det går åt rätt håll, håller tummar och tår för att det fortsätter så! <3

  SvaraRadera
 2. Tänker ofta på er när jag är I bloggandet. Undrat så hur det går, och förväntat är bra! Jag blir glad för er skull, även om mycken kamp lär återstå.
  Jag gillar verkligen tre på tre, men har full förståelse om den får ligga I träda.

  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 3. Jag är kvar, tänker ofta på dig och blir glad över att höra att det går som det ska!

  SvaraRadera
 4. Jag är kvar och följer SuperLisens kamp på instagram - härligt varje gång det går åt rätt håll! Kram till er och hoppas på ett bättre 2015.

  SvaraRadera
 5. Håller alla tummar och tår att det fortsätter =)! <3

  SvaraRadera
 6. så skönt att du är tillbaka med goda nyheter! jag har tittat in då och då och väntat på detta.
  god fortsättning på 2015!

  SvaraRadera
 7. Roligt att höra att det går åt rätt håll just nu! Håller alla tummarna!

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...