lördag 29 juni 2013

Hur det går med sommarläsningen del 1.

Varför tror jag alltid att jag ska hinna läsa så sjukt mycket under sommarlovet? Med två barn och andra intressen (jo det finns faktiskt ett par sådana) och måsten så blir det sällan de där långa lata dagarna i skuggan med en bra bok. Men jag läser på bäst jag kan. Och det har sedan den 14/6 (första semesterdagen) blivit läst tre böcker: De skandalösa (skitbra!), Änglarnas kamp och Under the never sky (också kanonbra men som det tog ett tag för mig att komma in i...).

Jag var på Pocketshop och spenderade ett presentkort igår, ni som följer mig på instagram har ju redan sett att det blev Jojo Moyes, Margaret Stohl och Neil Gaiman. Nästa läs blir med all sannolikhet Persikosommar från sommarläsningslistan sen är jag bra sugen på Dust and Decay.

Hur går det med er sommarläsning?

5 kommentarer:

 1. Här går det inget vidare. Jag läser och gillar böckerna jag håller på med just nu, men de verkar aldrig ta slut. Fast det kanske man inte ska klaga på egentligen, det är ju bara det att sommarhögen växer och växer medan jag lullar i samma böcker halva sommaren. Snart kommer stressen smyga sig på, det vet jag...

  SvaraRadera
 2. Har precis börjat på den tredje av tio böcker som jag vill läsa i sommar. Det har alltså gått lite trögt hittills!!

  SvaraRadera
 3. Jag överskattar också alltid den tid jag kommer att lägga på läsning. Det är sällan jag ägnar en hel sommarledig dag enbart åt läsning.

  SvaraRadera
 4. Här går det inge vidare... med saker som händer i livet så sitter jag fast i de Skandalösa! Jag tycker den är grymt bra (bara läst 50 sidor än så länge) men med allt som händer har jag svårt att ta mig tid till att läsa och svårt att koncentrera mig på orden i boken... tankarna liksom svävar bort hela tiden...

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...