söndag 19 augusti 2012

Ett mycket glatt men ödmjukt: TJOHOOOOO!!!Alltså. Jag vann. JAG VANN! Jag vågade inte tro på vinst när jag skrev min recension och det var längesen jag ville något så mycket som det här. En träff med Simona Ahrnstedt. Och hotell och resa som grädden på moset. Och nu är det mitt. Och jag kunde definitivt inte gjort det utan alla er som röstat. Ett enormt TACK från djupet av mitt hjärta!

Jag ska berätta för er varför vinsten betyder så mycket. Jag skriver. Eller vänta, jag försöker skriva. Roman. Något som jag själv hade velat läsa. Som jag tror på.

MEN.

Jag får det inte att gå ihop. Tidsmässigt. Jag försöker hitta (skapa) tid för skrivande men har insett att jag  har helt fel brödjobb (lärare) och att gå ner i tid finns inte, inte ekonomiskt i alla fall. Jag behöver även lägga ganska mycket tid på träning och kost vilket också kostar i minuter. Men som ger vinster för livet.

Så nu ska jag suga ut varenda litet tips Simona kan ge mig om att skriva skriva skriva! Och så hoppas jag att vi hinner prata om ditten och datten och livet i allmänhet. Och om hennes böcker såklart. 

Och Simona, för mig blir det också svart svart svart!

15 kommentarer:

 1. Kan du mejla mig när du ser detta? :)

  terminalglasogon[at]hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Grattis! Så himla kul att du vann. :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis så jättemycket! ( måste bara få vänligt påpeka att den turkosa färgen på din blogg är ibland lite svår att läsa..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Och bra med feedback - jag har haft samma tanke. Fixat lite nu - bättre?

   Radera
 4. ÅH HURRA!!! Grattis till vinsten! Tänkte själv vara med men hann aldrig så långt, hehe. Så glad att du vann. Det var du helt värd :D

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten. Och hoppas att du i framtiden kan få mer skrivtid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och det hoppas jag med. Och kanske lite bra tips från Simona!

   Radera
 6. Grattis! Och du är utmanad: http://ielinashylla.wordpress.com/2012/08/21/tta-fakta/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Och ska kolla in utmaningen asap. Blir nog inte förrän till helgen dock.

   Radera
 7. Grattis! Det var skitkul att du vann! Så värd det.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...