tisdag 6 december 2011

Födelsedagstävling 1

Nu är det dags att dra igång födelsedagsfirandet för bloggen och det med en ganska enkel utlottning. Det enda du behöver göra är att gilla Pocketlover på Facebook och sedan lämna en kommentar till det här inlägget. Gillar du redan på FB så räcker det med en kommentar. Vill du ha en extra lott länkar du från din blogg/twitter och skriver det i din kommentar. Tävlingen avslutas klockan 14 idag och strax därefter drar jag en slumpmässig vinnare som vinner Mörkersikt av Johannes Källström från nystartade Massolit förlag. Vinnaren presenteras i det här inlägget.

Och vinnaren är kommentar nummer 5 Maria E. Grattis! 
Maila mig din adress på tessdahl@hotmail.com7 kommentarer:

 1. Jag har gillat på facebook, och slänger även in ett inlägg här!

  SvaraRadera
 2. Jag har gillat på facebook och skrivit ett inlägg om utlottningen här:

  http://underbarabocker.blogspot.com/2011/12/grattis.html

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag gillar redan på facebook och skulle gärna vinna en bok idag :)

  SvaraRadera
 4. Gillar, retweetar och kommenterar! Ha den äran :) / Jan-Erik Ullström (Vägen till Umbria)

  SvaraRadera
 5. Gillar redan på facebook... Vill gärna vinna bok idag...

  SvaraRadera
 6. Är det försent! Jag vill gärna delta!

  SvaraRadera
 7. Vi har gillat på FB där vi heter Bokmärkt hos Hundöra.

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...