onsdag 2 november 2011

I'm back!

Tystnad på bloggen i över en vecka... Inte bra... Men jag har haft fullt upp på jobbet (nu har jag dock höstlov), varit i London med tjejkompisarna, inte läst så mycket, umgåtts med mina barn, varit gräsänka, fixat och trixat. Och som sagt inte läst alls knappt. Och nu är vi inne i november och jag har två utmaningar att ta tag i. Och den där jäkla tegelstenshösten också. Och en massa recensioner att skriva. Och en award att tacka för. Och massa annat kul att berätta. Och nästan det viktigaste av allt - förbereda för bloggens första födelsedag! Maken ska bara komma hem från jobbet sen ska det bli liv här igen!

Hörs senare ikväll!

2 kommentarer:

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...