Nordisk utmaning hos Dantes Bibliotek

oktober 24, 2011

Som om jag inte har nog med min egen Tre på tre-utmaning så hoppar jag på en Nordisk utmaning hos Dantes bibliotek! Tanken är att man ska läsa en bok från angivet nordiskt land varje månad fram till nästa års bokmässa. Jag har bestämt mig för att min första bok av finsk författare blir Baby Jane av Sofi Oksanen. Klick klick!

November: Finland - Baby Jane Sofi Oksanen
December: Island
Januari: Färöarna
Februari: Danmark
Mars: Norge
April: Åland
Maj: Finland
Juni: Island
Juli:  Grönland
Augusti: Norge
September: Danmark

You Might Also Like

1 kommentar(er)

  1. Jätterolig idé. Jag ska försöka hänga med. Mest nyfiken är jag på att hitta något läsbart från Färöarna,

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...

Popular Posts

Like us on Facebook

recent posts

Flickr Images

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)