söndag 9 oktober 2011

Nån som vill byta?

Jag har fått för mig att det kommer gå lättare att läsa Jonathan Strange & Mr Norrell i pocketformat istället för inbunden. Who am I kidding... Men jag vill hellre ha den i pocket i vilket fall. Så jag undrar om någon därute vill byta - min olästa (så gott som har inte kommit förbi första kapitlet) jättefina inbundna utgåva med illustrationer mot ett par, tre pocketböcker i fint skick. En av dem får gärna vara samma bok fast i pocketversion. Jag betalar frakten för den inbunda och du för pocketarna - då borde vi hamna på ungefär samma fraktsumma eftersom min klump väger en del. Maila tess@pocketlover.se eller skriv en kommentar om du tycker att det låter intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...