fredag 16 september 2011

Bokmässeoskulden

Pirr i magen. Ni vet den där känslan av förväntan, som ett litet barn på julafton trånandes efter det där största paketet. Men också pirr av känslan av något nytt, något stort något man aldrig varit med om innan.

Oskulden är tagen! Mitt första besök på bokmässan. Någonsin. Oh. My. God. Jag hade aldrig kunnat förbereda mig på hur stort och mäktigt det var. Och jag var verkligen som ett barn på julafton. Man vet liksom inte vart man ska börja. Det blir ett irrande hit och dit. Alla no no´s man kan tänka sig - axelremsväska, snygga men osköna skor - helt orutinerat faktiskt.

Men i år vet jag bättre! Jag har planerat i veckor, bestämt vilka montrar som måste besökas och vilka seminaruim jag ska gå på. Tagit fram ryggsäck och sköna skor. Tar ut pengar i förväg. Och förberett mig för ett bokfrenzy utan dess like. Det är ju årets höjdpunkt liksom!
 
Update: Blogger har valt att just inatt krångla med tidsinställda inlägg (vilket inte är någon ovanlighet förvisso...) . Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och lovar bot och bättring!


Detta är ett inlägg i en bloggstafett tillägnad Bok- och biblioteksmässan i Göteborg där följande bloggar deltar:

enligt OPocketloverBöcker x 3BokmalenFiktiviteterSkrivarmammaoch dagarna går...Boktok 73BokbabbelMarias BoklivLyrans NoblesserBokbarenthe Book PondUnga VuxnaPaperback LoverOlika sidorVägen till utgivning ,  *malins bokblogg*,  Dantes Bibliotek,  En full bokhylla är en rikedomI min bokhyllaHannas HörnaWord up, AnjoOm böcker som jag hunnit läsaYou're no different to me

2 kommentarer:

  1. Härligt! Jag är veteran, blir trött av för många människor och ska gå på fredagen. Golvet före kl.14 och därefter seminarier är en plan, bara seminarier en annan, blanda som det blir en tredje... Det jag vet är att schemat blir omöjligt att hålla!

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...