fredag 22 juli 2011

Det här älskar jag!

Jag för in mina böcker i Excel. Åh I love it! Och ja, jag vet att jag är skadad men ni, mina fina bokbloggsvänner, ni fattar - eller hur!

7 kommentarer:

 1. Det finns sådana som är ännu sjukare, som jag till exempel. Jag har köpt ett speciellt bokprogram där jag kan lägga in mina med all information jag överhuvudtaget kan komma på :-)

  SvaraRadera
 2. Monika: Jag vet, hade en sådan gratisvariant innan datorn kraschade men kör på vanligt, hederligt excelark nu. Vilket program använder du?

  SvaraRadera
 3. Tess: Det heter Book Collector och jag vet inte hur många timmar jag suttit och haft roligt med det. Man är lite knepig, tror jag...

  SvaraRadera
 4. Åh, det programmet vill jag ha. Ska leta :) Vilket rolig idé - och vad tidskrävande. Men någon gång så. OCH jag förstår dig! ;)

  SvaraRadera
 5. Här finns det http://www.collectorz.com/book/ och jag som inte bara älskar böcker utan även filmer, musik och foton får verkligen mitt lystmäte med deras program :-) Tid har det tagit, men oj vad roligt jag hade och vad fint det blev när det var klart.

  SvaraRadera
 6. Jag förstår också, har ett ecxelark med i skrivande stund ca 10 flikar med listor, statistik och annat. för att inte tala om att det finns ett gäng dokument till. Skönt att höra att jag inte är ensam :-)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...