torsdag 23 december 2010

[här inne ekar det]

Julstökar som alla andra. Undrar om det finns några hårda paket under granen till mig? Tror tyvärr inte det eftersom vi har andra dealar på gång - tv-spel till familjen, fjällresa från svärföräldrarna och pengar från mina föräldrar. Men jag har en tillräckligt stor läshög ändå... Håller för fullt på med En mörkrädd pojke av Justin Evans. Den fångade mig inte som förra läset men det är bra! Men om jag skulle få ett hård paket under granen så önskar jag att det skulle vara Kristina Sandbergs Att föda ett barn.

Vilken bok önskar du dig i julklapp?

3 kommentarer:

  1. Egoboost!: Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer av Isabella Löwengrip, önskar jag mig :)

    SvaraRadera
  2. Lilla Stjärna ;) Kram o god jul o god natt, herrejösses måste gå o lägga mig....

    SvaraRadera
  3. Tjejer! Fick ni vad ni önskade?

    SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...