tisdag 3 juni 2014

Hyllvärmare juni


Månadens hyllvärmare. En förtjusande man hade jag med mig i BB-väskan när yngsta dottern föddes i just juni för fem år sedan (yes - jag är en äkta bokmal). Om jag läste något? Njae, ett par kapitel blev det bara. Girl with a pearl earring är egentligen ett felköp till en kurs på högskolan som, ja ni gissade rätt, aldrig blivit läst. Snabba Cash har jag sagt att jag ska läsa så SÅ länge nu. Jag gör ett försök.

I´ll keep you posted!

4 kommentarer:

 1. Både läst Flicka med pärlörhänge och sett den som filmen. Jag tyckte bäst om filmen.

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte verkligen inte om Flickan med pärlörhänget när jag fick läsa den i gymnasiet, huvudpersonen är så passiv att jag blir galen. (kanske ska föreställa historiskt korrekt men.. bläää)

  SvaraRadera
 3. Ja hyllvärmare borde man verkligen läsa. Jag har massor. Snabba cash är en helt okey bok. Själv skall jag läsa tredje boken av Lapidus, Livet deluxe nu under sommaren.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst Den sista fristaden en bra bok det är samma författare som Flickan med pärlörhänget men den har jag ej läst. Snabba Cash har jag läst men gillade inte boken och skrivuttrycket som författaren har. Hyllvärmare har jag mycket av ska försöka beta av några i sommar:) Ha det gott kul att höra om vad du tyckte om böckerna sen:)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...