torsdag 4 juli 2013

En litterär tatuering

Jag har ju ett par tatueringar och är sugen på en till. Men den här gången vill jag gärna ha något bokrelaterat och gärna ett fint citat. Men det finns så många bra och tänkvärda citat. Jag hittade den här och den här sidan med ett flertal fantastiska litt-tatueringar. Har ni några andra förslag? Vilka är era bästa bokcitat?


Är inte den här cool eller vad?7 kommentarer:

 1. Jag skulle också vilja ha en litterär tatuering, fast det är svårt eftersom jag inte vill ha den för lång eller för stor. Men ska genast kolla in länkarna! :)

  SvaraRadera
 2. Skulle så gärna vilja ha en tatuering, gärna en litterär men sedan nåt år tillbaka dras jag med exem :(

  SvaraRadera
 3. Har ofta tänkt att om jag bara kunde bestämma mig för designen så skulle nog följande citat från Hamlet vara en del av det: "This above all - to thine own self be true"

  SvaraRadera
 4. Själv har jag lilla My på underarmen, får nog räknas som litterärt

  SvaraRadera
 5. Åh, och jag ska göra en mycket litterär tatuering imorgon faktiskt! :)

  SvaraRadera
 6. Jag har tre bokrelaterade tatueringar, men ingen av dem är citat. Men om jag skulle tatuera ett citat så skulle det nog bli något av TS Eliot (han är en av författarna på en av bokryggarna på min "Bokstapels-tatuering").

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...