lördag 29 december 2012

De bästa YA-böckerna 2012 enligt FYA

En blogg jag läser emellanåt är Forever Young Adult. En fantastisk skatt för oss som älskar YA och crossovers, speciellt om man inte är runt 15 år (eh... man kanske är det dubbla... typ...). Tjejerna där listar 2012-års bästa YA-böcker och det grämer mig att jag inte läst en enda av de elva... Men jag ska läsa dem allihop. Det ska jag. Jag litar blint på deras omdöme. Här är böckerna de listat som de bästa läsen i år. Har ni läst?

Klicka på böckerna för att komma till adlibris.

   

   

   

   

   


2 kommentarer:

  1. Har läst John Greens, älskade den, och A.S Kings, gillade den inte alls. Den var extremt amerikansk i hur man ser på homosexualitet och sex. Hoppas jag. Skrivit om båda på bokhora.

    SvaraRadera
    Svar
    1. John Green har jag bara hört gott om - så den måste jag läsa snart. De andra vet jag som sagt inget om men då kanske jag ska tänka både en och två gånger innan jag läser Kings bok...

      Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...