fredag 31 augusti 2012

Infographic!

Jag älskar infographics och har en egen board på Pinterest tillägnad sådana. När jag surfade runt idag så hittade jag en sådan om just läsning på Bokcirkus! Statistiken kan jag inte säga så mycket om, men snygg det är den.2 kommentarer:

 1. Hej
  Har precis hittat hit och som bibliotekarie ständigt på jakt efter boktips tycker jag din blogg är guld värd!
  Måste bara få kommentera en av dina hyllvärmare att läsa under 2012, Poisonwood bible av Kingsolver. Hade inte hört talas om den innan jag under en längre vistelse i Malawi fann den i guest housets bokhylla. Tyckte det var en fascinerande historia, kanske just för att jag befann mig i en liknande miljö som den som beskrevs i boken, även om det givetvis utspelade sig ett antal år tillbaka i tiden. Jag vet fortfarande inte om jag egentligen gillade boken, men den lämnade ändå spår kvar så något måste den ju ha "sagt". Ska bli spännande att höra vad du tycker om den, ifall det kommer en recension eller dylikt.

  SvaraRadera
 2. Tack! Vad glad jag blir!

  Jag har velat läsa The Posionwood Bible i många år, har haft den i bokhyllan hur länge som helst men... det blir bara inte av. Men måste nog snart känner jag. Återkommer ;-)

  SvaraRadera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...