söndag 1 juli 2012

Bokmässan: Min seminarieplanering del 1


Järnspikar också! Det finns så många många bra programpunkter på årets seminarieprogram men ack så lite tid. Jag har ringat in och strukit under i katalogen och blev liksom tvungen att göra ett Numbers-dokument för att få ordning på alla seminarier. Så här ser det ut. Allt krockar och inget kommer igen. Sen tillkommer ju scen- och monterprogrammen. Jag får börja bena i situationen och välja ut de jag verkligen verkligen vill lyssna till. Ibland går jag på tema och ibland beroende på de personer som är där. Jag har börjat fetmarkera de jag vill gå på... Men det är inte lätt. Och eftersom jag är Bloggambassadör i år så vill jag ju verkligen utnyttja möjligheten att vara där under hela mässan. Ja ja, jag återkommer med mer info om vilka seminarier jag tänker gå på.

Hur gör ni? Har ni bestämt vad ni vill lyssna till på Bokmässan i höst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...