onsdag 27 juni 2012

Nr 500

Det här är mitt femhundrade inlägg på bloggen. 500! Och under tiden jag betar av min sommarläslista, umgås med mina barn och är med i radio så tänkte jag lotta ut en bok till äran av mitt femhundrade inlägg. Inga konstigheter. Ni lämnar helt enkelt en kommentar till det här inlägget och ni kan vinna World War Z av Max Brooks (engelsk bok). Den är sprajlans ny och oläst och eftersom jag har den på svenska så känns det onödigt med dubletter. Den är riktigt bra, läs min recension här.Du kan lämna din kommentar t.o.m. tisdagen den 3 juli klockan 18.00 - då hinner jag posta boken innan vi åker på semester. Jag blir jätteglad och tacksam om ni tipsar om tävlingen men det ger inte fler lotter.

17 kommentarer:

 1. 500 det är inte dåligt! :)

  Klart man är med i tävlingen också!
  Bokparadiset[at]hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Vill gärna vara med och tävla om boken! Grattis till 500!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Och vill Såklart vara med i tävlingen/Miriam

   Radera
 4. 500, det var inte illa bloggat :) grattis. Så klart är jag även sugen att vinna boken

  SvaraRadera
 5. Åh, vad roligt! Grattis :D Skulle vara jättetrevligt att få en lott i tävlingen, World WAr Z har länge varit en bok jag stulit blickar av när jag vandrat i bokaffärerna :D

  SvaraRadera
 6. Grattis till 500, nu är det bara att sikta på 1000 :) Eftersom boken står på min vill-läsa-lista så är det klart att jag kan tänka mig den. Ha en skön semester, så ses vi i Göteborg till hösten!

  SvaraRadera
 7. Klart man är med och tävlar :))

  SvaraRadera
 8. Jag vill jättegärna vara med i utlottningen! :)

  SvaraRadera
 9. Grattis till 500!

  Jag är gärna med i tävlingen.
  Mari G
  m_gadell@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Oooh!!! Självklart är jag med och tävlar! ♥
  theresa.sjostedt@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Grattis till det myckna skrivandet! Hittade hit på tips av Jenny E., det skall bli spännande att följa vad du skriver i fortsättningen, så länge har jag ju en rejäl bunt gamla inlägg att förkovra mig med, härligt!
  Trevligt att du vill göra dig av med just ditt engelska exemplar av boken, jag föredrar nämligen att läsa på originalspråk då tillfälle ges.
  karin.communicates@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag vill också vara med! ;) Ett tag sen jag läste på engelska nu. Gattis till 500 och "keep up the good work"

  SvaraRadera
 13. Grattis! Hittade precis din blogg genom Swedish Zombie och bokslukare som jag är kommer jag nog titta in många gånger! /Tone B

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj, glömde mailadress för tävlingen: tonebrorsson@gmail.com

   Radera

en favorit

Eleanor & Park av Rainbow Rowell

Jag var helt säker på att jag hade skrivit om Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Bombsäker! Men när jag häromdagen skulle hitta länken ...